Läslördag

God dag lördag! Här sitter jag nu i vår soffa och ska läsa lite lightlitteratur. Igår kväll avslutade jag boken Ensamma hjärtan och herrlösa hundar. Det gick rätt segt med den, även fast den var rätt fin och gullig. Nu påbörjar jag Matilde så får vi se om det går fortare med den. Jag läser gärna men är dessvärre en hopplös periodare. Mammaledigheten har varit en offperiod då jag endast har läst några få böcker. Tror faktiskt att jag kan räkna dem på en hand. Men nu har jag hittat lusten igen och det måste utnyttjas!

20120128-123205.jpg

Annonser

2 kommentarer

  1. Men wow, har stora tjejen redan börjat på förskolan! Och vad härligt att det finns en där hennes grekiska kan utvecklas =) Theo får vänta tills i augusti (om vi får plats vill säga) med att börja. Det har varit en galen babyboom här vi bor.

    Ha en finfin start på veckan!

    1. Vi fick otroligt nog plats redan nu och tog den få det känns länge för mig att gå hemma till efter sommaren. Det har gått jättebra för Stella och vi gillar verkligen vår förskola!

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s