Isig måndag

I morse vaknade vi upp till din kallaste morgonen hittills denna vinter. Termometern visade minus 14 och det är riktigt kallt för oss. Tack och lov så skulle vi ta bilen till Melissaki idag och lämna lilltjejen. Även pappan kom med så att han får ”lära sig” hur en lämning går till.  Jag kommer att jobba lite denna vecka men inte idag, Stella får dock gå till förskolan i alla fall så att hon vänjer sig och blir trygg i miljön.

Helgen har varit riktigt skön, speciellt igår när vädret var alldeles underbart. Vi var ute flera gånger med Stella och hon fick åka pulka på de snötäckta gatorna. Vintern kom till slut även om den väntade in i det sista.

En hyfsat ny bild på Stella och pappa.

Annonser

2 kommentarer

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s