Onsdagstankar

Jag har lite egentid just nu när Stella är
på Melissaki. Jag passar på att ta en lyxig frukt- och fröyoghurt och en latte medan jag läser Metro för första gången på ungefär 14 månader. Ingenting med Metro har förändrats. Det skulle vara nyheterna då.

Jag läser bland annat att Anders Behring Breivik har tackat ja till att intervjuas av utländsk media. Ungefär alla i världen lär vilja läsa den artikeln. Men jag mår nog bättre av att låta bli. Jag vill inte veta vad som rör dig i den mannens huvud.

Jag ser redan fram emot helgen när jag får vara hemma med min lilla älskling. Stella har klarat förskolestarten mycket bra och är glad mest hela tiden när hon är där, enligt personalen. Hon sover, dock lite för kort, och hon äter bra. Men givetvis föredrar hon att vara hemma med mamma och pappa. På morgonen protesterar hon genom att vägra äta sin smörgås. Middagen går det också si och så med. Vi tror att detta är en fas hon går igenom nu när hennes liv har förändrats så markant. Tack och lov så sover hon jättegott på nätterna.

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och sparka igång dagen med lite jobb.

20120201-100209.jpg

Annonser

En kommentar

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s