Vackra kyla

Lördagen började med en trött mamma som dessutom hade väldigt ont i halsen. Ajaj, bara jag inte har någon värre förkylning på gång. Nu känner jag knappt av det tack vare värktablett, men det blir ändå lugna puckar idag. Lika bra kanske med tanke på kylan. Men det är så vackert ute! Klarblå himmel, gnistrande nysnö. Helt underbart.

Stella har varit i full gång under morgonen. Det var pappan som steg upp med henne och jag med min onda hals fick sovmorgon. Lilla busan är så glad och stolt nu när hon kan gå i princip obehindrat. Böja sig ner och plocka upp saker, resa sig på egen hand. Det riktigt lyser i ansiktet på henne.

20120204-114549.jpg

Annonser

2 kommentarer

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s