Låtsasfredag

Mitt huvud är helt fullt av diverse tankar nu. Allting är nytt. Istället för det vanliga lunket om dagarna så har vi helt plötsligt tider att passa. Det här med att infinna sig på en plats vid en specifik tidpunkt är helt klart inte det lättaste. Nu, med ett barn som ska lämnas av först, är det ännu svårare. Jag kan inte flexa med tiden på samma sätt så allting måste stämma till punkt och pricka i tidsplaneringen. Hittills har det gått ganska bra. Men så har vi inte haft några pendeltågsincidenter att tala om ännu.

Jag kommer att arbeta fyra dagar i veckan nu vilket innebär att fredagar är jag och Stella hemma tillsammans. Varje helg blir långhelg och det är inte fy skam! Så imorgon känns som en fredag i mitt huvud, härligt. Vi saknar pappa förstås, men vi har andra tillfällen när vi får träffa honom istället.

Men nu gäller det att vara så produktiv som möjligt under torsdagen innan vi officiellt påbörjar långhelgen. Till att börja med ska vi komma upp i tid imorgon bitti. I morse blev det väl så stressigt och Stella fick avbryta sin frukost för att vi skulle hinna med vårt tåg. Men samtidigt vill jag att hon ska få sova så länge som möjligt på morgonen, i och med att hon endast tar en vila om dagen nu, och den är bara en timme lång. Förhoppningsvis börjar hon snart sova lite längre på förskolan.

Annonser

3 kommentarer

  1. Kan tänka mig att det blir en stor förändring. Jag och min sambo pratade om det för någon dag sedan. Skönt att ni är lediga tillsammans på fredagar. Ha en fin torsdag. Kram

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s