Jag funderar

Det är så mycket jag vill. Jag vill ha vår, jag vill ha bara gator, jag vill ha varma vindar. Jag vill träna. Jag vill laga god mat varje dag, jag vill fixa rediga matlådor till lunchen dagen därpå. Ungefär så.

Om sanningen ska fram så är jag väldigt less på vinter. Varje morgon när vi ska pulsa fram genom nysnön, med vagn, så ber jag till högre makter att ge oss vår. Jag är less på att frysa som en hund ute för att sen frysa ännu mer inne, på grund av att jag blivit alldeles svettig under alla lager kläder.

Det här med maten. Jag måste börja göra storkok. Hur sjutton gör man? Det slutar alltid med 4-5 portioner hur jag än gör. Idag blev det pannkaka i brist på inspiration. Sveriges Mästerkock är bra men inte särskilt lärorikt. Halva programtiden går ju åt till gråt.

Träna. Ja! Men när? All tid när jag inte är på jobbet vill jag vara med Stella. Så när?

Detta funderar jag på just nu.

Vintern kanske har sin charm ibland, men vi är rätt trötta på den nu..

Annonser

2 kommentarer

  1. kämpa kämpa snart så kommer våren! förhoppningsvis till att mars tar vid så blir det barmark! så kämpa lite till med snön!
    storkok, ja ta dubbelt av allt! en fiskbit, ja ta två. En förpackning matlagningsgrädde till såsen, ta två. Dubbelt så mycket ris och vips så står se en radda med matlådor där i frysen! haha har också lagt märke till att det är mycket gråt i programmet! men kul där i mellan att titta på det! hoppas ni får en mysig fredagskväll!

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s