Prinsessa, vår och tand

Mycket att blogga om nu känner jag! Jag sitter just nu och frossar i nyheter om den lilla prinsessan. Så roligt. Samtidigt så måste det kännas märkligt för föräldrarna att deras barns födelse är en nationell och internationell angelägenhet. Men, det har ju lärt sig att leva med detta. Det kommer även prinsessan att göra.

Hur coolt hade det inte varit om hovet hade hakat på ”hen”-trenden och inte annonserat könet? Dödscoolt. Men det blir nog grön mössa på sin höjd för lilla ***.

Om vi ska se till vår egen vardag så är det nu långhelg igen. Skönt. Vi hoppas att vädret blir lika strålande som i eftermiddag. Det smälter ordentligt nu och snart är vägarna bara. Våren känns i luften och den är så välkommen.

Jag avslutar inlägget med att annonsera att Stella numer kan stoltsera med 8 tänder. O yes. Hon som fram till 1-årsdagen endast hade 2 små tänder har nu spurtat ordentligt. Vi välkomnar de fina små tänderna som kommer att göra ätandet så mycket roligare. Nu går det till och med bra att äta knäckebröd!

Annonser

2 kommentarer

  1. Och vilket bra namn det blev sen, Stellas franska motsvarighet 🙂 Vi får lov att träffas snart, så man får se dig, ungen och hennes nya tänder! Kram

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s