Härliga fredag

Känslan att kunna vara hemma och ta det lugnt är så härlig. Alla mammalediga och pappalediga: ta vara på tiden ni har, den är så härlig! För nu tänker jag njuta av att kunna ha fredagar lediga och förlänga helgen. Det är inte heller fy skam.

20120302-094557.jpg

Dagen har börjat med duplo och dylikt. Stella läser ur Pettson och Findus. Bokstavligen läser, det surras mycket numer. Himlen är alldeles blå utanför och det verkar bli en strålande dag. Snart ska vi ut.

Annonser

4 kommentarer

  1. Ja, jag försäker njuta så mycket jag bara kan, men man är ju så hopplöst dålig på att leva i nuet! Så härligt att du är ledig på fredagarna, helgerna blir ju så mycket längre då! ha en skön stund i solen!

  2. Det är så härligt att ni är lediga fredagarna. Tänk snart är det så varmt att vi kan vara ute på dagarna i solen och bada 🙂

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s