Är det inte typiskt?

Jag blir så irriterad på sånt här. Ett par leggins som jag har använt kanske 3 gånger har gått upp i sömmen och nu går jag runt med världens hål. Jag känner mig själv och vet att jag inte kommer bemöda mig att laga hålet, så dessa leggins kommer att hamna någonstans i klädhögarna i vårt källarförråd. Pengar i sjön kan vi också kalla det. Tack Gina Tricot.

20120305-124256.jpg

Annars då? Helt okej för att vara måndag. Jag har blivit sams med Försäkringskassa. Och Stella har tillfrisknat i rekordfart. Så förrutom hålet: bra.

Annonser

2 kommentarer

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s