Fram och tillbaka

Jag har haft en lite underlig vecka med jobb, VAB och nu helt plötsligt helg igen. Stella som vi friskförklarade i början av veckan fick stanna hemma igår då hon hostade väldigt mycket på natten. Men idag har hon varit på f- skolan och hon var i alla fall pigg och glad i morse. Snart hämtar jag henne och vi beger oss hemåt.

Igår gjorde jag ett litet klipp också, syns inte så bra här men det var så nödvändigt. Senaste månaden har jag bara haft håret i tofs.

20120308-145215.jpg

Annonser

3 kommentarer

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s