Jag ska måla hela världen…

Inte trodde jag att min dotter var en sån fena på att måla. Jag misstänker att hon har tränat när jag inte varit med! Hon tycker i alla fall att det är jättekul, så detta är ett tips till er andra med småttingar, om ni inte redan har testat vill säga.

20120309-123600.jpg

20120309-123649.jpg

20120309-123713.jpg

20120309-123733.jpg

Annonser

3 kommentarer

  1. Visst är det underbart och se sina barns målningar. Så länge det är på papper och INTE på väggen, haha. Det var ju det där om vita väggar i husen, haha. Kalo sabbatokuriako på er!!!

  2. å det har vi faktiskt inte testat här hemma, då måste vi genast åka och köpa lite kritor och målarbok! tack för tipset!
    nej det är inte vårt hus som är med på kortet, men vårt kommer också bli vit, sambon har tyngst röst gällande den frågan…Men jag har lite svårt för brunt, så därav vill jag måla om utemöblerna och hammoken, ska fundera lite till annars kanske det får bli vitt ändå!

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s