Så fint!

God morgon. Det är inte så mycket morgon längre dock. Snarare lunch. Jag sitter här och spanar på fina kläder till Stella. Ett märke som jag verkligen älskar är NoaNoa. Jag har inte tittat så mycket på deras ”vuxenkläder”, men barnavdelningen erbjuder så mycket fint. Stella har fått två par byxor i present vid olika tillfällen och både är än så länge lite stora, men om ett par månader är längden perfekt. Se bara på dessa fina klänningar: så söta. Jag funderar på att köpa den rosa till lillan. Inte något lekvänligt för förskolan kanske, men när det är fest!

Annonser

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s