Mera förskola

Att ägna en måndagskväll åt att gå på föräldrarmöte tycker jag ger många vuxenpoäng. Både jag och Kostas gick på detta eftersom att vi är nya på förskolan och det är därför intressant för oss båda att få förstahandsinformation. Farmor och farfar kunde vara med Stella under kvällen.

Vi fick höra om deras arbetssätt och om de dagliga rutinerna. Hur de jobbar efter olika projekt baserat på barnens intressen. Just nu är projektet DJUR. Inte alltför otippat att det är just djur som de minsta intresserar sig för!

Det ständigt återkommande temat på Melissaki är ju det grekiska språket. Utvecklandet av språket. Stella är ju så pass liten ännu men ju äldre hon blir kommer vi känna behovet av att utveckla en plan för hennes språkutveckling. Det känns som att det finns bra verktyg för det och personalen är väldigt erfaren.

De visade bilder från dagarna på förskolan, både inomhus och utomhus. Det kändes på något vis märkligt att se vår lilla tjej i det sammanhanget. Bland andra barn, med i en grupp. Utan att mamma och pappa är med. Men det gav också en trygghet. Det visar att Stella känner sig hemma där och trivs, och det är en sådan lättnad! Annars skulle jag inte kunna lämna henne där.

Bild

Då nygifta på smekmånad. Nu: föräldrar på föräldrarmöte.

Annonser

En kommentar

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s