Sjuk mamma, glad Stella

Huf, turen är inte på min sida just nu. Sjuk har jag blivit och jag kan inte beskriva hur mycket jag avskyr att vara sjuk. Men min underbara dotter skänker massor av energi, hon är frisk som en nötkärna och jätteglad hela tiden. Hon har nyligen lärt sig att stapla bitarna i ”pyramiden” och gör nu detta om och om igen, hela tiden. Hon applåderar åt sig själv när hon är klar också. Så söt!

20120315-163503.jpg

Annonser

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s