Sko mig, mamma!

Jag försöker hitta ett par bra gåskor för våren. Till Stella alltså. (Själv får jag allt vänta.) Hennes vinterkängor är för varma nu. Kavat har hon på kängorna och de har fungerat bra så jag funderar på ett par Kavat även för den här säsongen. Jag har kollat Tradera under flera dagar nu och försökt hitta begagnade i nyskick. Det verkar dock som att de flesta auktionerna nästan går upp till nypris. Helt galet egentligen, tänker folk ens på det när de budar? Dessa som jag har spanat in kostar 499 nya och jag såg ett par gå för 370 nyligen. Och då tillkommer dessutom frakt. Vad vill jag egentligen ha sagt med det? Jo, jag kan lika gärna köpa nya.

Jag köpte ett par fina sneakers på HM för nån månad sen (som hon har på bilden nedan) som hon kan använda då och då, men när hon är på förskolan och springer omkring mycket utomhus vill jag att hon ska ha något lite stabilare och mer slitstarkt. Det är verkligen mycket de ska ha, de små liven!

Jag beställde nyligen en omgång märkningslappar till kläder och skor. Jag körde med märkningspenna tidigare men det försvinner ju bara i tvätten. Ännu ett ”förskoleproblem” som har dykt upp. Det är rätt lätt att kläderna blir förväxlade och när det gäller lite dyrare plagg som ytterkläder ska de helst inte komma bort.

Nu har jag sagt det jag skulle säga om detta. God natt.

Annonser

2 kommentarer

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s