Blandad kompott

Hej såhär mitt i söndagskvällen. Helgen har mest gått åt till att återhämta mig och bli frisk, så minimalt med utetid och aktivitet har det blivit. Nu mår jag dock mycket bättre och är bara lite snorig. Goda nyheter inför veckan som kommer.

Är det bara jag som tycker att kvalitén på TV-underhållningen bara går mer och mer utför? Kontoret är riktigt dåligt, Time out ännu sämre. Miljonjakten? Nej, inte ännu ett lotteriprogram tack.

20120318-214013.jpg

I alla butiker säljer de påskpynt och liljor för fullt, men jag tycker det är väl så tidigt för påskpynt. Har istället köpt färska tulpaner och en orkidé med miniblommor. Vackert.

Annonser

5 kommentarer

  1. åh gulle du, tack för din fina kommentar om mitt hår 🙂 jag tycker dock att det ser ut som katastrof mest hela tiden 😉

    hoppas att ni får en underbar start på veckan ! Kram

  2. ja stod faktiskt och klämde på lite påsar med påskfjädrar igår, men tycker också att det känns som om det är så långt kvar till påsken! Men har egentligen igen aning om när den är, vet du det?!
    haha nja ambitiöst vet jag inte om jag är att odla egna örter, grejen är att jag hittade dessa på IKEA, små pappersmuggar, frön och jord till 3 örter för bara 19 kronor! Om jag inte hade sprungit på det erbjudandet hade jag nog inte försökt odla dem! Så mest en tillfällighet måste jag allt säga!
    Hoppas du är pigg och kry idag och att ni har en fin tisdag!

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s