Att vara förälder

…kan till exempel innebära att ägna en kväll åt att namnmärka förskolekläder istället för att kolla på Top Model. Jojomensan. Jag har strykit på etiketter på kläder hela kvällen lång. Precis en sån noggrann mamma är jag. I alla fall ikväll. Men något säger mig att de flesta av de 180 märketiketterna jag beställde kommer att ligga kvar i förpackningen.

20120320-230129.jpg

Annonser

8 kommentarer

 1. Vilken bra ide!
  Hade inte (ännu) tänk på alla kläder man kommer tappa bort eller som kommer försvinna. Vart beställde du såna? med namn o nummer?

  Jag som älskade att slötitta på ALLT glömmer nu t.o.m bort mina favoritprogram….

 2. Hihi vad mysigt 🙂 det är ju bra att du märker kläderna, de kommer ju så lätt bort annars !!

  Och gjorde ni något speciellt för att öva gång med Stella ? 🙂 eller tog hon det i sin egen takt ? Jag försöker ställa Alva upp ibland så att hon ska ta ett steg mot mig men hon vill mest bara sätta sig på rumpen 😉 hihi

 3. sv: hihi ja soooligt och härligt 😀

  åh gick hon bättre med skor ? vad hade hon för typ av skor då ? Jag har nästan alltid Alva barfota, känns inte som att hon får tillräckligt med fäste annars 🙂

 4. oj vad duktig du är!! och så bra för kan tänka mig att ett eller annat plagg lätt kan försvinna på dagis! haha ja det är roligt de där hur de äter sina mackor, än så länge äter iallafall lill-loppan upp mackbitarna efter att osten tagits bort, så då fungerar det ju iallafall! blir värre den dagen hon bara äter upp osten!

 5. Ja vi var i era hoods idag :-). Har en ”gammal” kollega som precis fått barn som bor nära Alfa keramik så vi gick till öppna förskolan tillsammans.

 6. Vad duktig du är, själv ställer jag strykjärnet framför TV:n 😉

  SV: jo det är nog så. trist bara när man kämpar för att det ska vara naturligt och inte äckligt…

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s