Från BVC till café

Vi har påbörjat vår sedvanliga långhelg med ett besök till BVC. Det här är ingen obligatorisk kontroll (fast det är det väl aldrig egentligen?) utan bara en uppföljning på vikt samt ett vaccin. Stella är inget fan av BVC, hon avskyr att klä av sig och sitta naken på vågen så idag fick vi köra vägning på ett annat sätt. Stark vilja har hon verkligen. Hon väger i alla fall 10,3 kg vilket är 300 gram mer än vid 12 månader. Det är med andra ord inga stora viktökningar det är fråga om nu, men ändå så att kurvan ser bra ut.

Vaccinet som Stella fick heter Priorix och är mot Mässling, Påssjuka och Röda hund. Den ges egentligen vid 18-månaderskontrollen men Leena på BVC tyckte att det var lika bra att hon fick den nu eftersom att vi sannolikt kommer att åka till Grekland innan hennes 18-månadersbesök.

Snart ska vi åka på nästa äventyr som är ett kaffebesök tillsammans med Madeleine och lilla Sofia. Vi kunde nog inte be om bättre förutsättningar för den här fredagen. Det är i skrivande stund 12 grader varmt ute och solen strålar så fint. Ha en underbar vårdag alla fina läsare! Jag uppskattar verkligen all fin feedback jag har fått från er på senaste tiden. Jättekul!

Bild

 

Annonser

2 kommentarer

  1. nepp Olivia gillar inte heller bvc längre, förut gick det hur bra som helst men nu blii det ju säkert mer medvetna om vad allt som händer och att det inte är kul att vägas och mätas! Skönt att kurvorna ser bra ut, kan man släppa just det en stund! hoppas ni får en härlig fredag i det fina vårvädret och tack så hemskt mycket för grattis-hälsningen på vår lill-loppas 1 års dag! kram

  2. Så varmt och vårigt ni verkar ha det. Vi har också lite vår, men kanske inte så mycket 🙂 Vilja fick också vaccin i torsdags, men den här gången gick det smidigare än de flesta gånger tidigare. Önskar er en fortsatt fin helg. Kram

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s