God torsdag

God kväll i stugorna. Vi softar, jag och Stella, mätta och belåtna efter raggmunk till middag. Stella älskar raggmunkar. Hon åt ungefär en hel vuxenportion, förstår inte var hon lägger all mat! Jag kikar på Gokväll med ett öga. Det kan vara lite mysigt ibland.

Jag ville mest säga god kväll. God torsdag kväll.

20120329-184636.jpg

Annonser

4 kommentarer

  1. sv: Hihi ja det är faktiskt riktigt roligt för honom att få vara hemma då och då 🙂 dom behöver ju de mina två hjärtan, att spendera lite tid på tu man hand ! Alva verkade bli pappig på bara en dag ? haha. När jag kom hem och Jonas gick till gymmet så skällde hon på mig konstant tills att han kom hem igen ? 😀 haha.

    raggmunkar, så gott 😀 det kanske Alva gillar ! Kram

  2. Härlig kväll. Jag som älskar att laga mat märker när jag läser din blogg att jag inte kan de där klassikerna. Raggmunk har jag ex ingen aning om hur man gör…ska googla det nu!

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s