Utmaning: 5 saker du inte visste om mig

1. Jag och min man är riktiga biofantaster och vi snittar säkert på ett biobesök i månaden. Innan Stella kom gick vi ännu oftare än så! Filmerna vi ser är av blandad kompott men det är mestadels actionfilm eller äventyr.

2. Mitt ursprung finns i en liten, liten by i Norrbotten. Byn har ungefär 120 bofasta och är av tradition ett litet fiskesamhälle där en stor andel av den berömda Kalixlöjromen tas upp. Jag flyttade till Stockholm när jag var 19 år. Om jag har någon dialekt? Njae, få skulle gissa på Norrbotten.

3. Jag avskyr rabattkuponger och medlemskort och säger nästan av princip nej till det mesta. Såvitt jag vet så är Polarn och Pyret det enda rabattkort som jag använder någon gång då och då. Fråga mig inte varför, det måste vara någon dum idé som mina föräldrar har tuttat i mig 😉

4. Tigrar. Jag älskar tigrar. Som barn sålde jag grejer för att samla in pengar till tigrarna i Asien och nu som vuxen skänker jag månadsvis en slant till Rädda Tigern-projekt. Dessutom har jag en tiger tatuerad på ryggen.

5. Jag var tidigare riktigt grym på spanska eftersom att jag spenderade ett halvt år i Sevilla som 18-åring. Är tyvärr inte lika grym längre på grund av grekiskan, men jag kan i alla fall föra en konversation.

Den här utmaningen kom från en av mina favoritbloggerskor Sofie. Fritt fram för alla att anta denna utmaning också, så lär vi känna varandra lite bättre!

Bild

Annonser

2 kommentarer

  1. haha min sambo är likadan med rabatt kuponger, hatar dem! jag tyvärr går lätt igång på sådant, det är väll jag och alla tanter!!

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s