Lilla sjuklingen

Lilla Stella, du har sån otur med sjukdomar nu för tiden. Det har varit förkylningar från och till under mars och nu är det en febrig liten stackare vi har här hemma. Det började igår eftermiddag och febern verkar hålla i sig även idag. Hon verkar må riktigt dåligt och kan absolut inte tänka sig att sova om det inte är bredvid mamma eller pappa. Stackars lilla vännen.

Kanske är det en förkylning, näsan rinner också. Ett tag tänkte jag att det var en biverkning från vaccinet förra veckan, men det brukar inte hålla i sig så länge. Vi håller tummarna för att det går över snart.

20120401-112532.jpg

Annonser

En kommentar

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s