Att glädja sig

Ja, det snöar fortfarande. Jag har sett att det snöar på många håll i avlånga Sverige idag. Så vi får glädja oss åt det vi har inomhus. Exempelvis blommorna på bordet som maken kom hem med igår. Pannkakorna i magen. Kaffet i koppen. Det busiga och energiska barnet. Och som nu, lugnet när barnet sover.

Annonser

4 kommentarer

  1. ja fy vart kom denna snö ifrån! som tur var så har ju solen lyst en hel del, så det mesta har nu smält bort! Ja vist är den cheesecaken så galet god!! flera som ens inte gillade efterrätter tog om efter att det ätigt en bit, det måste nog vara bland det bästa betyget! Hoppas ni har en mysig söndagskväll!

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s