Fina lilla du

Som jag skrev igår så är Stella nu 15 månader. Månaderna går och ibland får jag stanna upp och fundera på vad som händer med all tid. Det är april, snart sommar, och just nu funderar jag på vad vi egentligen har gjort av vintern.

Lilla Stella, charmisen vår, du har blivit en sån härlig liten person. Du tycker om det mesta och de flesta. Din vilja är så stark. Du har blivit tålmodig och självständig och bygger gärna små torn av klossar eller sätter dig en stund för dig själv och bläddrar i dina böcker. Din favoritplats är trappsteget till badrummet, där du ofta sitter och pratar med din docka. Du brukar också ta med dig skorna dit och gör goda försök att ta på dem. När du ska äta så gör du det på egen hand, nu även med sked. Ser du en napp så ska du ha den och du har kommit på att det går att gömma undan napparna för nödlägen.

Du har börjat säga fler och fler ord och du förstår två språk. Du skuttar både framåt och bakåt, uppåt och neråt. Redan nu har du utvecklat en egen dansstil och din mamma och pappa håller på att kikna av skratt varje gång du kör den. Och när du ler så alla tänderna syns så tar våra hjärtan ett extra skutt. Du är vår lilla stjärna.

Annonser

4 kommentarer

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s