Cykel med Stella edition

Nu har vi gjort det vi skulle göra igår, det vill säga provat den nygamla cykeln. Det är min cykel som har fått sig en ordentlig uppiffning med stol för Stella och en fixad punktering. Dessutom ett stöd och lite smorda bromsar och så. Jag får tacka min älskling för samtliga punkter på listan.

Hur gick det då? Jotack, Stella tycktes ha det bra där bak och hon protesterade inte alls. Jag tyckte först att det kändes konstigt i och med att jag inte kunde se henne, men hon satt så fint och efter några turer kommer jag vara van vid känslan. Destinationen idag var pappans, tillika älsklingens jobb, total 8 km ungefär. Inte särskilt långt på cykel, men tro mig när jag säger att det känns att cykla med en liten där bak!

20120421-155021.jpg

Annonser

6 kommentarer

  1. Jag märkte det förra sommaren då jag cyklade mycket med Vilda där bak. Hon vägde kanske bara 11 kg men det var nog mycket i uppförsbackar. När hon inte satt där bak flög jag nästan upp men med henne där bak var det TUNGT. Men det är kul att cykla ihop 🙂

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s