Hemma

Det blir inte mycket bloggat här. Jag är alldeles slut i knoppen, känner mig liksom tom i huvudet och orden kommer inte riktigt. En svacka helt klart. Det är säkerligen övergående.

Till helgen ska jag och Stella åka till Norrbotten och hälsa på mormor (mamma) och morfar (pappa). Även moster (syrran) och morbror (brorsan). Och många fler. Det ska bli kul. Superkul faktiskt, ibland längtar jag verkligen ”hem”. På något vis kommer det alltid att vara hem för mig, även om jag också har ett hem här där jag bor. Känner ni också så om er uppväxtort? Home is where your heart is, och visst kan man ha hjärtat på fler ställen än ett.

Bild

Förra året vid påsk var Stella uppe och hälsade på för första gången. Åh, lilla hjärtat.

Annonser

8 kommentarer

  1. Kul att åka hem! Ja, visst är det så – ”hemma” är flera ställen numera! Va’ skoj det ska bli för din mamma och pappa att få ha er hemma ett par dagar!
    Jag ska ta en liten tur hem till Umeå i juni, är bjuden på ett bröllop i Saltaluokta! Det är uppe i fjällen nära Jokkmokk och Gällivare, ska bli så roligt – har aldrig varit så långt norrut förut. Sorsele och Luleå är det nordligaste hittills för mig.
    Ha en jättemysig helg hemma i Kalix (om jag inte minns fel)!
    ☼☼☼

  2. Ja hon har börjat ta sig ditt hon vill men jag skulle inte riktigt kalla det för ålande än 🙂 snarare rullande! Hoppas ni har det toppen under helgen! Kram

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s