Katja!

Stellas språk utvecklas ständigt. På senare tid har hon börjat använda en del nya ord frekvent. Hallå, hej, hej då, boll, bad, blomma, papou (farfar på grekiska), oreo (fint på grekiska och tack är några exempel på ganska nya ord som hon säger.

Idag när jag hämtade Stella på föris ropade hon plötsligt Katja, namnet på hennes favoritlärare. Det är det första personnamnet hon har uttalat. Gissa om Katja blev glad!

I takt med att ordförrådet växer så inser jag mer och mer att vår lilla bebis håller på att växa upp. Snart kan vi konversera på riktigt.

Annars då? Vi är hemma efter vår resa, vi har riktig försommar och allting blommar. Snart blir det lax till middag. Jag ska försöka bättra mig och uppdatera bloggen oftare.

20120503-161936.jpg

Annonser

5 kommentarer

  1. men ååh, underbart med så många ord !! 🙂 Alva säger bara mamma, pappa, titta och ”tittee” när vi leker tittut 😀 haha. Nu är favoriten att ropa på mamma eller pappa och att vi svarar tillbaka, detta kan hålla på hur länge som helst 😉

  2. Oj, vad många ord! Duktig tjej =) Theo har väl ett par ord i sin repertoar, så som hej, mamma, pappa, nej, nappen, jacka och klappa. Och bil tror jag =) Ha en toppenfredag!

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s