Vänster

Som jag har skrivit någon gång tidigare så är Stella vänsterhänt, precis som sin pappa. Jag har misstänkt det enda sen hon var bebis men det har blivit extra tydligt nu när hon äter med bestick. En kollega till mig märkte det även igår när hon kastade boll. ”Åh, då har hon bra bollsinne” sa han. Tydligen är är många tennisspelare vänsterhänta. Det innebär ofta en fördel att vara skicklig med vänster. Detta ska vi ta med oss!

20120505-110919.jpg

Annonser

3 kommentarer

  1. Jag har funderat på ifall Alva också är vänsterhänt ibland, då hon väljer att plocka upp saker med vänster hand och plockar hon upp skeden med höger så byter hon gärna sen 🙂 men det märker vi nog snart ! hihi. Jag har alltid spelat innebandy ”åt fel håll” då jag är högerhänt men även högerskytt, det brukar ju vara vänsterhänta som är högerskyttar 😉 spännande sånt här !

  2. Väldigt många av våra ”stora män och kvinnor” funnits i historien har varit vänsterhänta! kommer dock inte på något namn för stunden! Men vem vet hon kanske blir något stort inom fysiken eller uppfinner något nytt!

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s