IKEA-häng och om hennes säng

Jag och Stella har hängt på IKEA under förmiddagen. Det är paradiset för en liten vilde, speciellt barnens avdelning då. För mig som var ensam med liten vilde var det väl inte lika kul, haha. Att betala med kort samtidigt som man balanserar en bricka med köttbullar och vattenglas och försöker få lillan att stå fint och vänta är…sådär. Nästa gång åker vi nog tillsammans med pappan!

Jag köpte bara lite småplock idag och en gavel för spjälsängen. Vi funderar på att ta bort spjälarna och testa utan, men med ett ”rullskydd” på sidan. När tog ni bort sidan, eller skaffade vanlig säng till era barn?

20120511-150306.jpg

Annonser

4 kommentarer

  1. Jag har faktiskt funderat på att ta bort ena sidan, den är så låg och då kan man i stället bädda upp med något. Det är egentligen för att det vore enklare att lägga henne då och man kan ligga med henne och mysa och läsa bok 🙂 Trevlig helg till er. Kram

  2. Å tycker verkligen inte om att gå på IKEA vet att många älskar det men jag blir bara yr och vill gå hem 😦 Tydligen är loppisen på Söndag och inte lördag så vi kanske svänger förbi en snabbis innan vi kommer över till er då busen ändå stannar där 🙂

  3. Ikea så skoj, men förstår dig helt! Att åka dit själv med Lill-loppan ser ja som en stor stor utmaning! Vi tänkte ta bort ena sidan, men tror vi väntar ett tag. Olivia gillar att fara runt i sängen när hon sover och ligga och trycka mot sidorna, så känns som om hon ofta skulle hamna bredvid sängen om vi tog bort den ena sidan! Kram

  4. Du har helt rätt, bilden är ju definitivt tagen för att provocera! Tycker dock att det är intressant att just amning väcker så mycket känslor och att det är så laddat. Det är som om att ammar man aldrig barnet så är det hemskt men det är också hemskt om man ammar för länge. Tror pojken på bilden är tre och ja då börjar man bli stor men jag tycker att kvinnan på bilden gett vettiga svar på varför de fortfarande ammar…men jag förstår även de som tycker det är konstigt.

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s