Många tankar

Det är så mycket som händer just nu. Våren, eller försommaren, rasar iväg i en fart som nog bara kan beskrivas som ilfart. Jag förstår inte hur det har hunnit bli 15 maj och jag förstår verkligen inte att det faktiskt är sommar snart. Eller är det redan sommar? Ikväll gick jag och Stella till parken och när det är 16 grader ute klockan 19, då är det väl svensk sommar? Det är för övrigt så härligt att kunna ta vara på tiden efter middagen och hänga ute ett tag. Stella älskar ju verkligen att leka ute.

När vi kom in och skulle städa undan inför nattningen så började hon helt plötsligt att hjälpa till. Lägga böcker i hyllan, stoppa duplobitar i lådan och plocka upp djur från golvet. Då kom tårarna. Jag förstår inte när hon blev så förståndig och duktig. Stoltheten går inte att beskriva.

Samtidigt så är jag själv inne i en förändringsfas just nu. Jag ska inte gå in djupare på detta just nu, men det handlar om jobb och framtid. Ungefär så. Detta tar upp mycket tankeverksamhet och att försöka lägga livspussel i huvudet utan alla bitar är inte helt lätt. Men bitarna kommer, tids nog.

20120515-200921.jpg

Annonser

7 kommentarer

 1. Så härligt med vädret och ljuset, vi var också ute ”sent” och gungade. Det har verkligen hänt så mycket med Stellas utveckling du ska verkligen vara stolt!

  1. Visst är det kul att ”sent” har fått en helt ny innebörd 🙂 Stella har mognat otroligt mycket på sistone. Så duktig tjej.

 2. Åh men så duktig, dom förstår så mycket mer än vad vi tror de små liven 🙂 Alva härmar oss så fort vi säger något, gör rörelserna till imse vimse spindel som hon aldrig gjort något annat och går runt på sina egna små ben vilket är så häftigt ! När blev dom så stora ?

  Angående jobb och framtid så hoppas jag att tankarna lägger sig tids nog. Det är så mycket att fundera över så att man inte vet vart man ska börja ibland. Jag är också uppe i mycket tankar och vägar i livet som jag inte var beredd på men hoppas att vi tar oss igenom det något stärkta. Kram <3<3

  1. Ja ibland står man vid korsningar och vet inte riktigt åt vilket håll man ska gå. Men – av erfarenhet så vet jag att det alltid ordnar sig fint till slut 🙂

 3. Helt plötsligt så faller bitarna på plats! Ha tålamod!

  Jag blev t.o.m. tårögd över att Stella hjälper till – önskar att jag kunde säga samma om Dani men han är i ”slänga allt”-perioden. Häftig känsla när ens lilla bebis börjar bli stor. Förståndig. Att den där vardagliga uppfostran ger resultat…
  Lycka till!

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s