Bu och Bä

Alltså, dessa böcker om Bu och Bä är så söta! Jag måste passa på att rekommendera dem. Bilderna är helt bedårande och texten så fin och underfundig. Stella älskar också dessa böcker och när vi läser säger hon Buuuuu, Buuuuu, Bääää hela tiden. Tips!

20120516-202414.jpg

Annonser

3 kommentarer

  1. åh ja Bu & Bä är så bra böcker, min lillebror älskade dem när han var mini vet jag och dom har tydligen Bu och Bä som gosedjur på förskolan 🙂 hihi. Kram

  2. jag har faktiskt aldrig sett dessa böcker, men vi har fått en hel del och så hänger ja ju mycket på loppis och där är det ju mer äldre böcker. Men ska se om jag hittar någon nästa gång jag är i en bokaffär!

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s