Från en mamma

I morse på Nyhetsmorgon pratade de mycket om mammor. Tittarna fick skicka in bilder på sina mammor som sedan visades i rutan. Det lustiga var att samtliga var kvinnor i min mammas ålder eller äldre. Är man mindre mamma om man är en ung mamma? Jag vet inte riktigt vad jag ska dra för slutsats av detta. Sen är det förstås så att små barn knappast sitter bänkade framför Jenny och Steffo och skickar in bilder. Och om jag skulle skicka in en bild skulle jag ju knappast skicka en på mig själv, utan på min mamma.

Jag har ingen aning om vart jag vill komma med detta inlägg. Sätter punkt.

20120517-115850.jpg

Annonser

5 kommentarer

  1. Vilken fin bild på dig =) Förstår vad du menar, men om några år är det kanske våra eller våra vänners ansikten som dyker upp där. Fast hmm, då är ju VI så där gamla… Haha =)

  2. tror nog att som du skriver, att det är ju vi som tittar på nyhetsmorgon så alltså skickar vi in bilder på våra mammor! annars så får man helt enkelt ta och skicka in en bild på sig själv!

  3. Ja det är nog så att våra pluttisar inte skickar in bilder på oss yngre mammor ännu, vi får nog vänta några år =) Kika gärna in på min matblogg och tävla i min nya täving =)

  4. Förstår hur du menar och kanske är det så att man först i en viss ålder kommer på tanken att skicka in en bild 🙂 Om sisådär 20 år för Vilja 😉 Ha en fin fredag.

  5. Ja du har rätt. Bebisarna och tultorna våra borde skärpa till sig och hylla oss!! Nä, haha, skämt å sido – kanske papporna kunde skicka in bilder på mammorna till deras barn? Fast det känns som att det mest är kvinnor som skickar in… vet inte varför jag tycker att det ”känns så” men det gör det. Sätter punkt.

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s