Det verkliga livet

Jag tänkte ge ifrån mig ett litet livstecken. Så lite tid det blir till blogg när man ska hinna med livet i övrigt. Livet, det verkliga livet, som för de flesta av oss innebär arbete 8 timmar om dagen och intensiva fritidstimmar där emellan. Och sömn.

När jag var föräldrarledig på heltid levde jag som i en dröm. Tänk bara, att vakna varje morgon och veta att jag och min dotter kan fylla dagen med precis vad vi känner för. Det är lyx. Dessutom är det ganska få förunnat. Det finns inte många länder i världen som har så generös föräldrarledighetslag som Sverige.

Jag har haft möjlighet att fortsätta vara deltidsledig fram till nu vilket också är rätt lyxigt. Den perioden har dock kommit till sitt slut och nu väntar inte bara 40-timmarsvecka utan även nytt jobb. Jag har laddat länge. Det kommer att gå bra, helt säkert.

Blandat från veckan som gått.

20120614-210020.jpg

Annonser

En kommentar

  1. Ja visst är det härligt att vi har möjligheten att vara hemma så länge med våra skatter! Önskar att detta fick vara det ” riktiga” livet 🙂

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s