Så magiskt

Jag har läst lite om bröllopsplaner i en av de bloggar jag läser mest, vilket osökt får mig att tänka på vårt bröllop den 31 juli 2010. Snart 2 år sedan.

Det här med att gifta sig är verkligen magiskt. Oavsett om man väljer att göra det stort och festligt eller litet och intimt. Och hur ofta får man tillfälle att se ut så här?

BildJag hade en klänning från La sposa. Det var den första jag provade och jag hittade aldrig någon jag gillade bättre. Jag tycker det är så fascinerande att det verkligen finns en klänning för alla brudar. Åh, nostalgi..

Annonser

4 kommentarer

  1. å vilket fin kort!! Ja det är ju inte varje dag man skrider runt i en sådan fin klänning! Jag är riktigt sugen på att gifta mig, verkar ju så skoj att få fixa allt! Men nu har vi livet fullt, så det får bli om några år tror jag allt!
    Lycka till på det nya jobbet!
    Kram

    1. Det är en klar fördel att vara en fixare 🙂 Vi hade mycket hjälp tack och lov. Det är som du säger, när man ska planera bröllop är det bäst att inte ha en massa andra projekt på samma gång. Ni får ta det när barnen är lite större 🙂

  2. Jag reagerade precis likadant när jag kikade in där =) Alla finner vi just den klänning som passar just oss bäst. Och det är uuuunderbart!

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s