Svensk sommar

Det är nog många som har anledning att klaga på vädret denna sommar. Regnigt och kallt, och om inte regnigt så åtminstone grått. Men faktum är att vi har haft några helt okej dagar nu. I söndags var det perfekt aktivitetsväder och vi åkte på en halvspontan tur till Parken Zoo. Djur är underbara, speciellt för små barn. Stella hade så kul när hon fick klappa och titta.

20120724-155503.jpg

20120724-155520.jpg

20120724-155533.jpg

Idag var vi på BVC på förmiddagen. Stella fick sin OK-stämpel på rumpan vilket alltid är skönt. Men hon blir så reserverad och misstänksam mot Leena varje gång, så klossbyggande och ritande satt långt inne. Stella har blivit rätt långsmal. 83 cm och exakt 11 kilo, vilket innebär att hon är snäppet över normalkurvan på längd och snäppet under på vikt.

Annonser

8 kommentarer

  1. Hoppas hoppas vädret håller i sig tills vi kommer!
    Så skönt med ok stämpeln 🙂 då är Stellas kurvor exakt så som S alltid varit. Appropå djur så springer det en hel del katter här och S är förtjust nu säger hon till och med kaaaa när hon ser en. Så första orden mamma och typ katt 😉

    1. Vad kul! Katter är populära även hos Stella, vi hade ett gäng på gården i Vilia som hon jagade efter hela dagarna. Hon kallar katt för ”katti” eller ibland ”gatti”, nån slags kompromiss mellan vad det heter på svenska och grekiska (gáta). 🙂

  2. Ja vi har också haft ett par dagar med helt ok väder och tror att det skulle bli soligt några dagar denna vecka med! Djurparken är ju en perfekt sysselsättning både för stora som små!
    Jätte tack för grattishälsningarna till vår lille son!! Ja det lutar åt namnet Max, så vi ska väll ta och bestämma det om någon dag eller två! Kram!

  3. I know, olika kulturer, smörgåsar med ordentligt pålägg är det som gäller och norskarna tycker att svenskarna är knäppa som måste äta lagad varm mat två gånger per dag ;D Är i och för sig enig i att vuxna inte ”behöver” middag två gånger, men hade gärna sett att Lova som växer fått det, men men, vi får ta med egen 🙂

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s