Tillbaka till vardagen

Här kommer ännu ett livstecken! För visst lever jag, även om det är knappt. Ha, skämt åsido, just bloggen får inte så stort utrymme i mitt liv just nu.

Stella började på föris igår efter sommarlovet. Det gick över förväntan! Personalen rapporterade att hon var glad hela dagen och åt och sov som hon brukar. Det är skönt att hon är så pass trygg i miljön där. Och att hon kommer ihåg rutinerna, kompisarna och personalen. Personalen som förresten har märkt att Stella minsann har börjat prata över sommaren. Hon hade igår sagt både thelo ke allo (jag vill ha mer) när hon ville mer mat och po einei? (var är den?) och även dinome (klä på sig, ungefär). Med andra ord flera små meningar, vilket bekräftar min teori att det är lättare för barn att lära sig korta meningar på grekiska än svenska, eftersom man i grekiska inte behöver använda något pronomen.

Annars jobbar jag på som vanligt. Det har varit lätt för mig senaste veckorna när det inte har varit fråga om hämtning och lämning av Stella. Nu väntar en omställning som jag hoppas vi tacklar bra! Tack och lov att vi är två. Jag förstår inte hur ensamstående föräldrar får ihop det..

20120807-112110.jpg

Annonser

4 kommentarer

  1. Håller tummarna för att det ska gå bra för Vilja! Det gör det säkert, barnen upplever det oftast inte lika hemskt som föräldrarna.

 1. Härligt att vardagsrutinerna verkat sitta som en schmäck! 🙂

  PS. Vi får väl se när vår lilla alien dyker upp. Har inte minsta tillstymmelse till några värkar, promenerar som vanligt i stort sett etc…
  Min syster är dock övertygad om att jag går över tiden…

 2. Förstår att bloggande inte är din prio ett just nu men älskar de inlägg som ändå kommer 🙂

  Jo avslutningen av amningen har gått över all förväntan och nu (peppar peppar) är sömnen bättre för oss alla!

  Förstår som sagt om ni har mycket men hör gärna av er om ni har tid med någon kräftkväll, vi är flexibla är bara upptagna nu på lördag 🙂

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s