Det här med trots

Oj vad vi får höra nuförtiden. Vid minsta lilla tillsägelse så kommer ett ylande likt en hyenaunge, ungefär. Stella, ät med skeden. Iiiiiiihhhhhh. Jag vet inte hur vi ska råda bot på det här. Förmodligen är det bäst att ignorera och inte ge henne någon uppmärksamhet. Det verkar vara just det faktum att vi reagerar som hon tycker är kul.

Det ser ut att bli en fin helg även om det inte är någon värmebölja direkt. Det känns att det är höst i luften. Ska jag vara ärlig så är det ganska skönt. Jag tycker om när hösten kommer och jackorna åker fram. Sommaren är ju inte någon tid för fina kläder direkt, det blir ju mest svala plagg som inte har så mycket mode i sig. Inte för att jag är så trendig hur som helst, har inte uppdaterat garderoben nämnvärt sen Stella kom!

Annonser

2 kommentarer

  1. Å söta Stella som börjar bli så stor att kan trotsa! Tror som du att det bästa är att inte göra en så stor sak av det.

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s