Trött, tröttare, tröttast

Samtliga ord gäller mig. Igår kväll somnade jag klockan 21 och det var välbehövligt. Idag har jag haft lite mer energi och jag och Stella orkade till och med göra en eftermiddagsaktivitet efter jobb och förskola. Vi var hos Lena och åt middag och rev böcker ur hennes hyllor ;-).

Stella somnade på vägen hem och vaknade inte ens när jag lyfte henne från vagnen till sängen. Återstår att se hur länge hon sover nu, eller om hon har tänkt sova hela natten i sina vanliga kläder och utan välling. Imorgon ska de på utflykt och vara ute hela dagen. Så sömn lär hon behöva för att orka med äventyret. Det är inte fråga om någon lång utflykt, bara ett par kvarter, men det är stort nog för småttingar.

Nu ska jag kolla lite på TV här. Vem vet, kanske kan jag hålla mig vaken lite efter 21!

Annonser

En kommentar

  1. Å vad jag känner med dig, är hemskt att vara förlamande trött! Bara sova som gäller. Vi leker gärna med Stella om du behöver sova någon dag/kväll är bara roligt.

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s