Lugnet

Vilken lugn helg det blev. Vi var två synnerligen trötta föräldrar som behövde återhämta oss. Därför var vi mest bara hemma, bortsett från söndag kväll då jag och maken gick och såg Snabba cash 2. Jag tänker inte göra någon recension men jag kan säga såhär: Det är nog den svartaste filmen jag har sett på länge, men ändå helt klart värd att se.

Så mycket mer hände som sagt inte under helgen. Här på bilden sitter Stella och ritar hos farmor och farfar. Rufsig i håret är hon som vanligt. Stellas hår är verkligen sådär fjunigt och flygigt och väldigt svårt att styra över. Hon tycks ha ärvt det från min sida av familjen, hennes pappa har en helt annan sorts hår!

Annonser

5 kommentarer

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s