En liten olycka händer så lätt

Åh, mitt lilla hjärta, min älskade tös, tänk att du alltid håller humöret uppe. Även när du ramlar och skrapar hakan och får en telefon i huvudet. Jag blir så ledsen när jag tänker på att jag inte alltid kan vara med och trösta när små olyckor händer. Men jag vet ju samtidigt att du är väl omhändertagen där du är.

Stella vill mest mysa när vi kommer hem från föris nu för tiden. Hon är inte märkbart trött men känner nog att det är bäst att få sitta tätt ihop med mamma och ta det lugnt. Flera dagar har hon bett att få se på Mili, Emil, och det har vi gjort också. Även Pippi. Dessa klassiska Astrid Lindgrensagor håller då i alla väder och för alla åldrar.

Ikväll var första kvällen på säkert ett år som Stella inte ville dricka sin välling. Märkligt. Normalt kryper hon alltid upp i vår säng och slukar hela flaskan. Jag hoppas att det inte är ett tecken på någon sjukdom.

Fredag imorgon och välbehövlig helg att se fram emot hur som helst. Skönt!

20120906-204314.jpgStella roar sig i väntan på flyget hem till Stockholm i söndags. Bra grej med lekhörna vid gaten.

Annonser

En kommentar

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s