Härliga lördag

Klädprovning, garderobrensning, sol, promenad och troll. Ungefär så kan lördagen hittills sammanfattas. Helgerna är så värdefulla nu när hösten har börjat rulla. Och viktigast av allt är förstås att ta det lugnt och umgås.

Stella har fått ärva lite kläder från min kollegas dotter. Tur det, för efter rensningen finns det knappt nånting kvar i hennes garderob. Hon har blivit så lång att nästan alla byxor blivit för korta.

Idag blir det hämtmat till middag. Sushi. Åh, längtar!

20120908-162438.jpg

Annonser

En kommentar

  1. Toppen när barnkläder kan användas av flera barn sådär. Är hälsosammare oxå har jag hört, mot huden, om kläderna är tvättade många gånger. Jättefina bilder och det trollet ger mig barndomsminnen. Ha en fin helg!

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s