Vanlig måndag

Jag har precis kraschat i soffan efter ännu en måndag. Inte min favoritdag i veckan precis. Jag känner mig alltid ungefär som en urbenad fisk när jag kommer hem på just måndagar. Tack och lov att det bara finns en.

Maken var dock hemma med Stella tidigt som alltid på måndagar och därför var middagen klar när jag kom hem. Skönt! Det blev tacoinspirerat idag, gratinerade nachos med köttfärs. Och visst kan lite god fredagsmat sätta guldkant även på en måndag.

Stella var måttligt road ikväll. Baddags var det, och att bada hör inte till favoriterna. Men när hon var uppe ur badet och torr och påklädd blev det bra igen. Precis innan läggdags tutade hon omkring med sin bil. Vi försöker testa olika strategier för att hon inte ska bli så förfärad när det vankas bad, men just nu är det bara läskigt enligt henne. Det är förhoppningsvis en fas hon går igenom.

20120917-203736.jpg

Annonser

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s