Nummer två

De flesta som läser här inne vet redan detta, men för er som inte gör det kommer här en nyhet: Stella ska bli storasyster. Hennes mamma och pappa ska bli tvåbarnsföräldrar. Helt fantastiska nyheter, eller hur? Den första trimestern har passerat och också en del av den andra. Vi befinner oss nästan halvvägs och i februari ska den lilla bebisen titta ut. Tänk, en vinterbebis till!

Det är så obeskrivligt skönt att ha den första delen av graviditeten avklarad. Det har inte varit en dans på rosor. Jag har mått så illa, jag har kräkts i massor, jag har varit så förlamande trött till och från. Detta är ingenting som jag direkt kände igen, eftersom att med Stella var det bara fråga om lindrigt illamående från vecka 9-12 ungefär. Den här gången satte illamåendet fart redan i vecka sju. Det var för övrigt så jag insåg att jag var gravid. Inte förrän runt den femtonde veckan började jag känna mig bättre. Med andra ord har det varit en helt annan upplevelse nu, andra gången.

Men jag måste också säga att jag hittills har känt mig mer lugn och harmonisk. Det har väl att göra med att jag till stor del vet vad jag har att vänta. Tanken på en bebis på nytt har liksom sjunkit in ordentligt nu och vi planerar för fullt här hemma. Så gott det går åtminstone!

Tråkig bild, jag vet, men bättre blir det inte en septemberkväll utan ljus. Ni ser i alla fall en mage som börjat växa.

Bild

Annonser

5 kommentarer

  1. Nämen wow, grattis! Det hade jag missat! Vad roligt, det är så fantastiskt att se sina små tillsammans. Jag kände nästan att jag tyckte synd om storasyster som hade behövt vara ”ensam” som bebis. Vad spännande, grattis än en gång!

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s