Overallen är hemma

Vinteroverall, detta projekt. Förra året gjorde jag misstaget att köpa en för liten overall. Jag köpte storlek 80, men redan i januari när Stella fyllde 1 började overallen se liten ut. Väldigt precis i alla fall. I mars var overallen för kort, men hon hade den ändå hela vintern. Så i år tänker jag försöka att inte göra samma miss.

I butiken idag höll jag upp 92 i ena handen och 98 i den andra. Tyckte att de såg stora ut båda två, men inte så stor skillnad mellan de båda. Jag rådfrågade expediten, som genast rådde mig att ta 98. Så blev det också. Kände mig lite halvgalen då jag tyckte den såg fasligt lång ut, men det går ju att byta.

Nu har Stella provat overallen och vet ni, den funkar. Redan nu. Lite Michelingubbe förstås, men med tanke på att hon troligen kommer att växa 6-7 cm det närmaste halvåret så är det förmodligen helt rätt.

Overallen är röd med svarta detaljer den här gången. Köpt på KappAhl. Jag gillar K:et framtill, speciellt med tanke på Stellas efternamn som ju börjar på K! Jag har läst mycket gott om Kaxoverallen och den är inte allra värst när det gäller pris.

20120920-183946.jpg
Stella hade ingen lust att stå modell, men nån slags bild fick jag i alla fall till.

Annonser

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s