Redan storasyster

Imorse när jag lämnade Stella på föris berättade hennes pedagog Katja om något Stella gjorde igår. Det hände när barnen skulle gå iväg till parken och flera av dem satt parkerade i vagnar. De har stora vagnar, nästan som skepp, som rymmer 4 barn vardera.

Katja började sjunga på en sång för att lugna några av barnen, som grät och var lite oroliga. Stella tog genast händerna på två av sina kompisar och började gunga med i sången och sjunga med. Tydligen hel korrekt också.

Jag blev så stolt över henne när jag hörde det här. Hur denna lilla fantastiska tjej så naturligt anammar storasysterrollen och vill hjälpa de andra. Trots att hon är lika liten själv. Oj, nu tåras det i mina ögon här. Men återigen; så fantastisk hon är, vår dotter.

20120921-120600.jpg

Annonser

En kommentar

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s