Större

Första graviditeten kunde jag fortfarande stänga mina jeans i vecka 21, som jag nu befinner mig i. Den här gången fick jag säga adjö till alla mina byxor för en månad sedan, kanske mer. Jag ser nu så pass gravid ut att det frågas och gratuleras till höger och vänster. Det dröjde mycket längre förra gången. Summan av kardemumman är alltså att jag är bra mycket större den här gången, ska bli kul att se vart det hela slutar.

11-12 kilo gick jag upp när jag väntade Stella. Nu har jag redan gått upp fem. Jag inser att det kommer bli svårt att stanna inom 12 kilo den här gången. Men jag oroar mig inte alls för det. Vikten försvinner så småningom!

20120926-114521.jpg
Vecka 21 vs. vecka 21. Det är inte ett skämt..

Annonser

4 kommentarer

  1. Det är verkligen skillnad och på formen mellan de två magarna. Angående vikten så gick jag ju upp 19 och allt bara rasade av trots chokladdiet så man ska nog bara njuta precis som du gör 🙂

  2. Vi räknade med sömre sömn och mkt drömmar efter att Elliot börjat. Men han sov som en stock hela nätterna och hade inga problem att somna. Sen började han drömma efter ett par veckor, vaknade inte men skrek till i sömnen då och då. Sen började han vakna vissa nätter och vara ledsen så vi fick ta in honom till oss och då somnade han alltid om. Nu är det bara senaste kvällarna han inte velat gå och lägga sig utan bara velat vara uppe och leka, han är alltid på strålande humör men vill INTE sova! Sen är han i en period där han testar oss väldigt mkt. Vart går gränserna liksom, då det kan ju vara det med. Men ja, jag hoppas sömnen blir bättre för somnar han nio på kvällen så får han ju färre timmar varje natt eftersom vi måste upp i tid till dagis och jobb. Imorgon är vi lediga så jag hoppas vi får sova ut lite, hihi

    Oj vilken skillnad! Måste jämföra min mage, inte gjort det än.. Förresten, vilket datum hade ni BF? Jag är ju med i v 21 nu! Just gått in i den…

  3. Ja, vilket skillnad! Jag var också betydligt större andra graviditeten – eller blev i alla fall fortare stor. Men det är ju som du säger ingen stor sak -bara en tillfälligt stor mage. Du är jättefin i den!

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s