I vecka 22

Denna mage, ständigt i vägen. Jag har precis ätit lunch, och tror ni inte att jag lyckas få en såsfläck på den rena, vita toppen? En annan rolig grej är att jag alltid lyckas utlösa ”larmet” på spisen när jag står och lagar mat. (Vår spis har en inbyggd funktion som gör att den börjar pipa om man kommer för nära.) Men i övrigt så är jag rätt nöjd med magen, haha.

Vecka 22 idag. Lillebror väger ungefär 500 gram nu. Jag tror att det är från och med nu som bebisen kallas barn istället för foster. Han gör sig ofta tillkänna med små buffar där inne, mest känner jag om kvällarna när jag är stilla. Men även just nu faktiskt. En gång har Kostas känt, så än så länge är det inte så tydligt utanpå magen.

Och så lite om mig. Jag har mått bättre den senaste veckan än föregående vecka. Jag fick en rätt otrevlig släng av foglossningsbesvär runt vecka 18, men det har lugnat ner sig aningen. Kanske för att jag nu tänker på hur jag går, sitter och står. Som jag redan har skrivit är jag betydligt större än förra graviditeten. Magen är stor och ganska hög, jag använder gravidplagg för det mesta. Jag har ökat 6 kilo i vikt.

Allt som allt så mår jag bra. Lite halsbränna, lite nästäppa och så, men det hör liksom till.

20120930-132054.jpg

20120930-132118.jpg

Annonser

En kommentar

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s