Önskelista

Just nu tittar vi mycket på denna:

20120930-203945.jpg
Jag har väl aldrig varit ett fan av Bugaboo men när det kommer till syskonvagnar är den här verkligen i en klass för sig. Kan varieras mellan ensitsig och tvåsitsig och är bara 74 cm bred med tvåsitsläget. Den har gott om förvaringsutrymme och sitsarna kan vändas hur som.

Jag undrar, någon som vet hur länge sittdelen är gångbar för det större barnet?

Annonser

5 kommentarer

    1. Precis vad jag tänker, att den känns rätt liten, och Stella kommer ju säkerligen behöva åka fram till 3, minst. Det här är nog den största invändningen jag har. Plus priset 🙂

  1. Jag tror att tillverkar säger till upp tre år men jag tror inte att det går (och detsamma säger min pappa som köpte vagnen till oss). Framförallt börjar S tycka att det är obekvämt och blir missnöjd snabbare än när hon åker i den andra vagnen som kan fällas ner helt plant. S tycker nog buggan är OK eftersom hon är van men jag är osäker på vad Stella skulle tycka. Om ni vill kan ni ju prova vår vagn på en lite längre promenad så får ni känna efter….

  2. Hihi ja kanske det är så? Motsatsen mot sist liksom! Ska bli sååå spännande att se,jag tror på en liten tjej men man vet ju aldrig 😀 Vi funderar också på det där med vagn, den är är ju super att den kan göras om till singel men Lova kommer ju va 2,5 när bebis kommer och då tror jag som du säkert att den kommer va för liten, speciellt då fröken är stor för sin ålder 😦

    Kramar

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s