Veckan som försvann

Här har det varit tyst under veckan. Det var inte meningen men av någon anledning har veckan bara gått. Jag har varit trött och delvis ganska hängig, så det känns bra att vi nu har Stellas mormor och morfar på besök under helgen. Det ska bli lite firande också, får skriva mer om det sen!

Tiden går som sagt väldigt fort nu. Känns inte som någon större ide att berätta om vecka 23 då det om ett par dagar blir 24.

20121012-080940.jpg

Annonser

6 kommentarer

 1. Visst går andra graviditeten mycket fortare?

  Vi har haft en hel del syskonvagnar – babyjogger city select (jäkligt framtung och stum i fjärdringen men smidig som fasen och ett stort plus att den går att göra till enkelvagn, den tar liten plats i bilen blir helt platt och är görenkel att fälla ihop!) Emmaljunga twin city (bara stor och klumpig), babytravel ( smidig som fasen och vår bästa syskonvagn men minus är att man inte kan sitta helt upprätt. Vi sålde vår för att den var trasig, köpt den begagnad så bara otur), brio twin sitty (bästa syskonsulkyn!).

  Skulle jag få välja igen så hade jag valt babytravel (billig), babyjogger city mini dubbel (mellanpris och antagligen det vi kört på för att de är så jääääkla smidiga och inte tar någon plats i bagageutrymmet oh väger väldigt lite!!!!) eller som alla andra bugaboo donkey (alldeles för dyr enligt mig).

  Hopas ni hittar någon ni kommer trivas med!!!

  Kram Stina

  1. Helt klart är det så att veckorna går snabbare andra gången. 16 veckor kvar nu och det känns…galet!

   Tack för alla vagntips. Ska titta på Babytravel i dagarna. Donkey går tyvärr bort av olika anledningar, bland annat priset..

 2. Visst springer veckorna iväg, även för mig som inte är gravid 😉 haha ! Kan tänka mig att det går snabbare andra gången då man inte hinner tänka, fundera och känna efter lika mycket 🙂 kram

  1. Ja verkligen, den här gången känns det som att veckorna bara går och vips så är magen där, haha. Ingen tid för reflektion nu när vi har Stella att ta hand om, så på kvällarna efter läggning blir liksom ”magens tid”. 🙂

 3. Skönt med lite hjälp! Jag minns också andra graviditeten som snabb…men på slutet var det frustrerande att inte vara tillräckligt fit for fight vad gällde min lilla 😦 Speciellt den månaden som jag och min I var ifrån varandra. Viktigt med pappan och om möjligt mer familj!

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s