Tankar i vecka 24

Igår började den 24:e graviditetsveckan. Nästa vecka är det 25 och tid hos barnmorskan, den första ”schemalagda” sedan inskrivningen i vecka 11. Jag har dock varit på mottagningen flera gånger och lämnat u-prov. Tack och lov så har de besvären försvunnit nu. Jag ser fram emot att komma dit och mäta och lyssna på hjärtat.

Just nu går allting rätt bra, jag är ganska pigg och har inte ont någonstans (för det mesta, känner dock fogarna efter längre gångsträckor). Bebiskillen är uppenbarligen större nu för rörelserna i magen känns tydligare än för en vecka sen. Jag känner ofta vad jag tror är fötter uppåt. I helgen kände jag rejäla sparkar en bra bit ovanför naveln.

Vi har kommit en bit i namndiskussionen men ingen vart alls med vagnvalet. Men än finns det tid. Så länge vi bestämmer oss i november bör det vara lugnt. I övrigt är det inte så mycket som behövs. En hel del bebiskläder kan ärvas av Stella ( även om 70 procent är för flickigt). Babyskydd har vi och spjälsängen som Stella nu har får övertas av lillebror. Däremot måste Stella få en säng, men det är knappast någon brådska.

20121015-153408.jpg

Annonser

En kommentar

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s