Hälsotänk

Stella har den senaste tiden börjat sova helt förträffligt bra. Hon sover 20-07 utan att knappt ens gny och hon somnar på ett kick utan hjälp. Vi hoppas det fortsätter på det här viset när lillebror kommer.

Just nu har jag ingenting speciellt för mig. Det är fredag och jag är glad. Glad för helgen som stundar och tiden med familjen. Jag köpte vindruvor som fredagssnacks istället för godis. Varken jag eller bebisen behöver väl egentligen godis, intalar jag mig själv. Och vindruvor är ju dundergott!

Vindruvorna, korsordet från fredagsfikat på jobbet och så jag.

Trevlig fredag alla ni.

20121019-201248.jpg20121019-201313.jpg20121019-201344.jpg

Annonser

En kommentar

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s